Δάσκαλος/-α Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια προτίθεται να προσλάβει δάσκαλο/-α πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους απασχόλησης. 


Οι ενδιαφερόμενοι/-ες  παρακαλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εδώ, η οποία βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Anatolia Elementary School (τη βρίσκετε στο Γενικά > Καριέρα στο Ανατόλια).

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι/-ες  με διδακτική εμπειρία.  
 

Καθηγητής/-τρια για το μάθημα της Τεχνολογίας

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια αναζητά καθηγητή / καθηγήτρια για τη διδασκαλία του μαθήματος της τεχνολογίας στο Γυμνάσιο.

Οι αιτήσεις πρόσληψης / βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου στη διεύθυνση 

Πρακτική Άσκηση

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια δίνει τη δυνατότητα σε απόφοιτους ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τμημάτων Λογιστικής/Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, Πληροφορικής/Προγραμματισμού, Βιβλιοθηκονομίας, Logistics, Φυτικής Παραγωγής, Έργων Υποδομής, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση όπως ορίζεται απο το εκάστοτε πρόγραμμα (ΟΑΕΔ ΕΣΠΑ κλπ) και τη σχετική νομοθεσία του εκάστοτε εκπαιδευτικού ιδρύματος/φορέα, σε ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό, επιχειρησιακό και δημιουργικό περιβάλλον, κάνοντας το πρώτο βήμα στη καριέρα τους για την απόκτηση εμπειρίας. 

Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Κολλέγιο Ανατόλια, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους  και να χτίσουν τα θεμέλια της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο πεδίο ενδιαφέροντός τους.

 

Απαραίτητα προσόντα:

  • Δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης μέσω ΟΑΕΔ ΕΣΠΑ ή ΙΕΚ

  • Καλή γνώση MS Office

  • Καλή γνώση αγγλικών

  • Επικοινωνιακές δεξιότητες 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με θέμα «Πρακτική Άσκηση» στο emailhr@anatolia.edu.gr

 

 

Δεχόμαστε διαρκώς αιτήσεις από δασκάλους πρωτοβάθμιας και καθηγητές δευτεροβάθμιας. Συμπληρώστε και στείλτε μας την αίτησή σας από τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Print
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2015 Anatolia College, P.O. Box 21021, 55510, Thessaloniki, Greece, Tel. +30 2310 398200