Πρακτική Άσκηση

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια δίνει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τμημάτων Λογιστικής/Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, Πληροφορικής/Προγραμματισμού, Βιβλιοθηκονομίας, Logistics, Φυτικής Παραγωγής, Έργων Υποδομής, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση όπως ορίζεται απο το εκάστοτε πρόγραμμα (ΟΑΕΔ ΕΣΠΑ κλπ) και τη σχετική νομοθεσία του εκάστοτε εκπαιδευτικού ιδρύματος/φορέα, σε ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό, επιχειρησιακό και δημιουργικό περιβάλλον, κάνοντας το πρώτο βήμα στη καριέρα τους για την απόκτηση εμπειρίας. 

 

Οδηγοί Σχολικών Λεωφορείων

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανατόλια προτίθεται να προσλάβει οδηγούς για τα σχολικά λεωφορεία του Δημοτικού με μερική απασχόληση τις απογευματινές ώρες από 1 Οκτώβριου 2017 ως τις 15 Ιουνίου 2018.  

Απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης Δ κατηγορίας (λεωφορεία μεταφοράς προσώπων που έχουν περισσότερες από 8 θέσεις επιβατών εκτός της θέσης του οδηγού) και Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

Τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να σταλούν άμεσα στο hr@anatolia.edu.gr με τίτλο "Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου".

 

Δεχόμαστε διαρκώς αιτήσεις από νηπιαγωγούςδασκάλους πρωτοβάθμιας και καθηγητές δευτεροβάθμιας. Συμπληρώστε και στείλτε μας την αίτησή σας από τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Print
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2015 Anatolia College, P.O. Box 21021, 55510, Thessaloniki, Greece, Tel. +30 2310 398200