Πρακτική Άσκηση

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια δίνει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τμημάτων Λογιστικής/Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, Πληροφορικής/Προγραμματισμού, Βιβλιοθηκονομίας, Logistics, Φυτικής Παραγωγής, Έργων Υποδομής, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση όπως ορίζεται απο το εκάστοτε πρόγραμμα (ΟΑΕΔ ΕΣΠΑ κλπ) και τη σχετική νομοθεσία του εκάστοτε εκπαιδευτικού ιδρύματος/φορέα, σε ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό, επιχειρησιακό και δημιουργικό περιβάλλον, κάνοντας το πρώτο βήμα στη καριέρα τους για την απόκτηση εμπειρίας. 

 

Υπάλληλοι Συντήρησης Εγκαταστάσεων και Καθαριότητας

 

Το Κολέγιο Ανατόλια καλεί την εκδήλωση ενδιαφέροντος για θέσεις Συντήρησης Εγκαταστάσεων και Καθαριότητας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του από τον Ιανουάριο του 2018. Η θέση απασχόλησης είναι ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης με ωράριο εκ περιτροπής με δυνατότητα ανανέωσης ανάλογα με την εξέλιξη των αναγκών του οργανισμού.

Οι Υπάλληλοι Συντήρησης Εγκαταστάσεων και Καθαριότητας αναφέρονται στον υπεύθυνο συντήρησης εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου.

Βασικές υποχρεώσεις και ευθύνες

  • Εκτέλεση των εργασιών που αφορούν τον προγραμματισμό της προληπτικής και της ‘θεραπευτικής’ συντήρησης
  • Καθαριότητα εξωτερικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων

Μάθετε περισσότερα εδώ...

 

Δεχόμαστε διαρκώς αιτήσεις από νηπιαγωγούςδασκάλους πρωτοβάθμιας και καθηγητές δευτεροβάθμιας. Συμπληρώστε και στείλτε μας την αίτησή σας από τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Print
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2015 Anatolia College, P.O. Box 21021, 55510, Thessaloniki, Greece, Tel. +30 2310 398200