Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
15.05.2017 Τρεις γενιές Anatolians: Μία διαφορετική γιορτή αποφοίτων
 

Τρεις γενιές Anatolians: Μία διαφορετική γιορτή αποφοίτων

 

Για πρώτη φορά περισσότερες από 60 οικογένειες που μετρούν τρεις γενιές αποφοίτων συναντήθηκαν σε μία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους από το Κολλέγιο Ανατόλια και τον Σύλλογο Αποφοίτων του σχολείου.

Οι απόφοιτοι που συγκεντρώθηκαν στον κήπο του Morley House την Κυριακή 7 Μαϊου ξεπέρασαν τους 300, ένας αριθμός πολύ υψηλός, που δείχνει ότι η σχέση και η αγάπη προς το σχολείο μεταβιβάστηκαν, σχεδόν ευλαβικά, από τις παλαιότερες γενιές προς τις νεότερες, ως πολύτιμη παρακαταθήκη.

Τις  οικογένειες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ντίνος Χατζηιωάννου. Οι αναμνηστικές οικογενειακές φωτογραφίες ήταν ο πρόλογος για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα που συνεχίστηκε με μαρτυρίες και σύντομες αφηγήσεις οι οποίες βιντεοσκοπήθηκαν. Μπροστά από την κάμερα απόφοιτοι, ξεκινώντας από την πρώτη γενιά, θυμήθηκαν πώς ήρθαν μαθητές στο σχολείο,  και πώς δημιουργήθηκε o προσωπικός στην αρχή και μετέπειτα ισχυρός οικογενειακός δεσμός · οι νεότεροι μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες στο σχολείο και όλοι έδωσαν τον δικό τους ορισμό και το δικό τους περιεχόμενο στην ιδιότητα  του Anatolian.

Η συγκινητική ημέρα συνεχίστηκε με barbecue στον κήπο του Morley και ανταλλαγή αναμνήσεων και εμπειριών τριών γενεών.

 
 
 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr