Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
18.01.2017 Διεκδικώντας τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών
 

Διεκδικώντας τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών


Τη συμμετοχή τους στη 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών (15th European Union Science Olympiad – EUSO 2017) διεκδικούν οι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια μετά την πολύ καλή θέση που κατέλαβαν στον προκριματικό τοπικό διαγωνισμό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι μαθητές του Λυκείου Θεόδωρος Τολίδης, Βασίλης Σουλτανίδης και Βασίλης Στυλιάδης κατατάχθηκαν στη 2η θέση της γενικής κατάταξης (2η θέση στη Βιολογία και 2η θέση  στη Χημεία) και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην τελική φάση, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βόρειας Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιανουαρίου 2017.

Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών - EUSO 2017» διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.). Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα επιλεγούν οι δύο τριμελείς ομάδες μαθητών Λυκείου που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διεθνή διοργάνωση, στην Κοπεγχάγη, τον Μάιο του 2017.

Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές του Κολλεγίου Ανατόλια Γιάννης Κουτσογεωργίου (Φυσική), Βασίλης Κρημνανιώτης (Χημεία) και Αλεξία Δάρα (Βιολογία).

 
 Οι μαθητές μας που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (από αριστερά) Βασίλης Σουλτανίδης, Βασίλης Στυλιάδης και Θεόδωρος Τολίδης στο εργαστήριο Φυσικής του Κολλεγίου Ανατόλια.
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr