Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
06.11.2016 Anatolia College Homecoming 2016
 

Anatolia College Homecoming 2016

Σαν το σπίτι μας

Η παρουσία των εκατοντάδων αποφοίτων του σχολείου μας στο φετινό Homecoming ήταν η καλύτερη «ευχή» για τα 130 χρόνια ζωής που συμπλήρωσε το Κολλέγιο Ανατόλια.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, απόφοιτοι κάθε ηλικίας - από εκείνους που τελείωσαν το Κολλέγιο το 1954 μέχρι και τους νεότερους της τάξης του 2015-  ήρθαν στο σχολείο για να περάσουν μία ημέρα στους χώρους όπου έζησαν τα μαθητικά τους χρόνια. Το πνεύμα της τάξης και των θρανίων μεταφέρθηκε στους κήπους του Macedonia Hall, όπου οι  παλιοί συμμαθητές δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα ζωντάνιας και ζεστασιάς.

Τους αποφοίτους και τις οικογένειές τους καλωσόρισαν ο Δρ Πάνος Βλάχος Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια και ο Ντίνος Χατζηιωάννου Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων που συνδιοργάνωσε το Homecoming. Ο καθιερωμένος καφές με τους καθηγητές του σχολείου – συνταξιούχους και εν ενεργεία - ήταν η καλύτερη εισαγωγή στο φετινό Homecoming και μία από τις πιο ωραίες και συγκινητικές στιγμές του. Η βραδιά συνεχίστηκε με βόλτες στο campus και στα σχολικά κτίρια, αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο photobooth, δραστηριότητες από τις ακαδημίες του ΣΑΑΚ, αγορές αναμνηστικών του Κολλεγίου Ανατόλια και του Συλλόγου Αποφοίτων και ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά. Γλυκιά νότα της ημέρας ήταν το σερβίρισμα του παραδοσιακού Anatolia Chocolate Cake, βασισμένου στη θρυλική συνταγή της καθηγήτριας Οικοκυρικών Σώτως Χριστοφορίδου.

Την επιτυχία της βραδιάς εγγυήθηκαν τόσο η υποστήριξη των χορηγών όσο και η πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά οι εργαζόμενοι του Κολλεγίου Ανατόλια από το διδακτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Τις απολαυστικές γεύσεις της βραδιάς προσέφεραν η Melathron Food Services, η Κρεαταγορά Θέρμης, η La Fornaretta, τα κρασιά Κυρ- Γιάννη, η Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης και η εταιρία Tuvunu. Υποστηρικτές ήταν επίσης η εταιρία Your Photo Bouth, όπως και οι  ραδιοφωνικοί σταθμοί Plus Radio 102.6, 103 More και 95,1 Κοσμοράδιο που έντυσαν μουσικά τη βραδιά και ήταν χορηγοί επικοινωνίας του Homecoming.

 

And the winner is….Class of 1991!

Η φετινή συμμετοχή στο Homecoming ήταν εξαιρετικά ενθουσιώδης και υψηλή  όπως δείχνουν τα στατιστικά της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 600 απόφοιτοι εκπροσωπώντας 60 διαφορετικές τάξεις έδωσαν το παρών με τις οικογένειές τους. «Νικήτρια» της βραδιάς αναδείχθηκε η τάξη του 1991 που συγκέντρωσε τους περισσότερους αποφοίτους. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η τάξη του 2015, και ακολούθησαν οι τάξεις του 1987, 1986 και 2011.

 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr