Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
02.07.2015 Εκδήλωση υπέρ υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια
 

Εκδήλωση υπέρ υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια

 

To Παλατάκι (Κυβερνείο) έγινε το όμορφο σκηνικό για τον Καλοκαιρινό Χορό που διοργάνωσε στις 19 Ιουνίου 2015 ο Σύλλογος Φίλων και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν υπέρ του Προγράμματος Υποτροφιών του σχολείου και η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου - περισσότερα από 400 άτομα – έστειλε ένα πραγματικό μήνυμα έμπρακτης συμπαράστασης στο έργο του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίων και Λυκείων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν οι Χρυσοί Χορηγοί: Κήπου έργον και GMM (Global Money Managers), οι Χορηγοί: Α.Α. Δάνου,Eurobank, Χατζηκοσμάς Βιομηχανία Πλαστικών, Clinic ViePlastic Surgery Γεωργία Βαδαρλή, η οικογένεια Μάρκου & Αλεξάνδρας Παπαγεωργίουκαι η οικογένεια Κυριάκου Κυριακού και οι Υποστηρικτές: Καρανάσιος Βαρσάμη και συνεργάτες, περιοδικό TradersStudio Nikoleris Photography,Tsaldaris Luxury CraftGroove και Phoenix

 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr