Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
24.07.2015 Η ομάδα Reset διακρίνεται σε διεθνή διαγωνισμό
 

Η ομάδα Reset διακρίνεται σε διεθνή διαγωνισμό


Με μία σημαντική διάκριση -  το Βραβείο «Καινοτόμου Σκέψης» -  επέστρεψε η ομάδα Reset από τον 1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό «4x4 in Schools».

Η ομάδα, που αποτελείται από μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στον Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας «F1 in Schools 2015» , εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό “4x4 in Schools” που διοργανώθηκε στο Κόβεντρυ (Ricoh Arena) της Μεγάλης Βρετανίας από τις Land Rover – Jaguar, στις 22-24 Ιουνίου 2015.

Η Reset, με ελαφρώς διαφοροποιημένη σύνθεση, αποτελούμενη από τους Νίκο Σαμαρά (αρχηγό), Ιωάννη Καραμανλίδη, Χάρη Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Τρόντζο και Αθηνά Καραμανλίδου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το Βραβείο «Καινοτόμου Σκέψης», ενώ ήταν υποψήφια για τα Βραβεία «Καλύτερης Εταιρικής Ταυτότητας» και «Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ομάδας».

Η ομάδα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης και διακρίθηκε στην επαγγελματική κατηγορία – και όχι στην κατηγορία των αρχαρίων - περνώντας με επιτυχία την απαιτητική διαδικασία του διαγωνισμού τόσο στην κατασκευή του αμαξιδίου 4Χ4 όσο και τη δοκιμασία του.

Επόμενη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα Reset αποτελούν οι Παγκόσμιοι Τελικοί της F1 in Schools στη Σιγκαπούρη οι οποίοι θα γίνουν από τις 10 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2015. 
 
 
 
 
 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr