Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
01.07.2015 Οι «Σπεσιαλίστες» της Ρομποτικής
 

Οι «Σπεσιαλίστες» της Ρομποτικής


Την πρώτη θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κεντρικής Μακεδονίας WRO Hellas - 2015 (World Robotics Olympiad) κατέλαβε η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια “The Specialists”. Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός έγινε στις 27 Ιουνίου ση Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονία και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην νικητήρια ομάδα συμμετείχαν οι μαθητές Ζαχαρίας Καραβασίλης, Αριάδνη Παπαδοπούλου και Θάνος Καραγκουνίδης, που προετοιμάστηκαν από την καθηγήτρια Δρα Χάιδω Σαμαρά, Διευθύντρια Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και καθηγήτρια Πληροφορικής του Κολλεγίου Ανατόλια.

Με τη νίκη τους οι μαθητές μας προκρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ντόχα του Κατάρ από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2015.

 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr