Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
08.05.2015 Τα «Χρονικά της Νάρνια» από το Junior Drama Club
 

Τα «Χρονικά της Νάρνια» από το Junior Drama Club


«Τα Χρονικά της Νάρνια, Το Λιοντάρι, Η Μάγισσα και η Ντουλάπα» του Κλάιβ Στέιπλς Λιούις , ένα από τα δημοφιλέστερα έργα λογοτεχνίας του φανταστικού για παιδιά, ανέβασε στη φετινή του παράσταση το Junior Drama Club του Κολλεγίου Ανατόλια.
Οι περιπέτειες τεσσάρων φίλων που περνούν μέσα από την πόρτα μίας ντουλάπας στη Νάρνια, μία χώρα που περιμένει να ελευθερωθεί από τις δυνάμεις της Λευκής Μάγισσας, παρουσιάστηκαν στις 25 και 26 Απριλίου στο Raphael Hall όπου 31 μαθητές του Γυμνασίου συνεργάστηκαν δημιουργικά, υποδύθηκαν τους μοναδικούς χαρακτήρες του έργου και εντυπωσίασαν το κοινό με τις υποκριτικές τους ικανότητες.
Την παράσταση σκηνοθέτησε η Ελένη Ζήκα με τη βοήθεια της Samantha Rebein. Την επιμέλεια των φωτισμών και των ηχητικών εφέ ανέλαβε η Θεώνη Κώστογλου.«Τα Χρονικά της Νάρνια» είναι ένα από τα έργα τα οποία το Junior Drama Club έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των πολλών χρόνων της πλούσιας θεατρικής ιστορίας του Κολλεγίου Ανατόλια δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr