Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
17.03.2015 Διαγωνισμός Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια για μαθητές του Νομού Αρκαδίας
 

Θεσσαλονίκη, 17 Μαρτίου 2015

 

Διαγωνισμός Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια

για μαθητές του Νομού Αρκαδίας

 

Εξετάσεις: Σάββατο 16 Μαΐου 2015, Τρίπολη

 

Πιστό στον μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα και στην αποστολή του να καταστήσει ακόμη πιο προσιτή την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε παιδιά από όλη την Ελλάδα, τo Κολλέγιο Ανατόλια προσφέρει σε μαθητή ή μαθήτρια του νομού Αρκαδίας μία (1) εξαετή υποτροφία διδάκτρων και τροφείων – με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια– από την Α΄ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2015- 2016.

Η υποτροφία θα απονεμηθεί σε τελειόφοιτο μαθητή ή μαθήτρια του Δημοτικού κατόπιν εξετάσεων στα Ελληνικά και Μαθηματικά στην ύλη της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, και στα Αγγλικά.

Η υποτροφία προσφέρεται από το κληροδότημα οικογένειας Κουλιόλα και για την απονομή τους θα ληφθούν υπόψη και εισοδηματικά κριτήρια. Καλύπτει τα έξι χρόνια φοίτησης στο σχολείο, εφόσον η επίδοση στα μαθήματα είναι υψηλή, η διαγωγή κοσμιότατη και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν παρουσιάζει σημαντική αλλαγή.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από κλιμάκιο καθηγητών του Κολλεγίου Ανατόλια στην Τρίπολη,  το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο Αρκαδία (Πλατεία Κολοκοτρώνη 1)

 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών, enroll@anatolia.edu.gr, 2310 398203 (κα Κορίνα Θεοδωρίδου), 8.15 – 15.00.

 
 
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.  
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr