Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
28.12.2014 Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2014
 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2014

Περισσότερα από 2.000 άτομα έδωσαν το παρών την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια υποστηρίζοντας τον σκοπό της διοργάνωσης: την ενίσχυση μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου "Δεσμός" του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Η Αμυμώνη- Σύλλογος Θεσσαλονίκης», του Κοινωνικού Ιατρείου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος-Πλαγιαρίου. Συμπληρωματικά θα ενισχυθεί οικονομικά και το Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Βazaar του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.
Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και από τις τρεις εκπαιδευτικές βαθμίδες του Κολλεγίου Ανατόλια – Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, American College of Thessaloniki (ACT). Ιδιαίτερη αυξημένη ήταν η παρουσία των μαθητών του σχολείου με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν, ενώ παράλληλα συμμετείχαν περισσότερες από 15 φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Το Bazaar άνοιξε με την Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου στην οποία πήραν μέρος μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και η χορωδία του Κολλεγίου Ανατόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr