Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
19.01.2015 Anatolia Xmas Charity Drive: Πρωτοβουλία με αποτέλεσμα
 

Anatolia Xmas Charity Drive: Πρωτοβουλία με αποτέλεσμα

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων, ειδών καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής και βρεφικών ειδών συγκεντρώθηκαν χάρη στην προσπάθεια και την κινητοποίηση μαθητών, γονέων, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού στο 4ο Anatolia Christmas Charity Drive. Το Charity Drive αποτελεί μία μόνο από τις δράσεις του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Τα είδη παραδόθηκαν μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» σε δύο κοινωφελείς φορείς προκειμένου να καλυφθούν καταγεγραμμένες ανάγκες τους: συγκεκριμένα στο Χριστιανικό Στέκι, που προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο που φιλοξενεί παιδιά και οι ανάγκες τους σε τρόφιμα και βρεφικά είδη είναι αυξημένες. Παράλληλα ενισχύθηκε και η Τράπεζα Τροφίμων και Ρούχων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία του Κολλεγίου Ανατόλια ενίσχυσε η Lidl Hellas προσφέροντας μη ευπαθή τρόφιμα από τα καταστήματά της, όπως και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια - ΣΑΑΚ.

 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr