Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
20.01.2015 Πανευρωπαϊκή διάκριση του IB για την προώθηση της επιχειρηματικότητας
 

Πανευρωπαϊκή διάκριση του IB για την προώθηση της επιχειρηματικότητας

Το ΙΒ Diploma Programme του Κολλεγίου Ανατόλια επιλέχθηκε ως ένα από τα 20 καλύτερα σχολεία καλών επιχειρηματικών πρακτικών στην ΕΕ στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Entrepreneurship 360 που διεξάγεται με τη συνεργασία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η πρωτοβουλία Entrepreneurship 360 έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και να καταγράψει την ποικιλία των δράσεων που υλοποιούνται για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπως και σε φορείς επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Στην πρόσκληση για συμμετοχές ανταποκρίθηκαν 104 οργανισμοί από 27 χώρες της Ευρώπης. Από αυτόν τον αριθμό αναδείχθηκαν οι 20 καλύτερες δράσεις, μεταξύ των οποίων και το IB Diploma Programme του Κολλεγίου Ανατόλια. Με αυτήν την ευκαιρία παρουσιάστηκε σε σεμινάριο στο Potsdam της Γερμανίας η μελέτη περίπτωσης (case study) που συνέταξε η καθηγήτρια Οικονομικών του IB του Κολλεγίου Ανατόλια Αντιγόνη Πυροβέτση για το επιτυχημένο και βραβευμένο προϊόν EXAPOT το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εικονικής Επιχείρησης. Επίσης, η συγκεκριμένη εργασία όπως και σχετική συνέντευξη που έδωσε η κ. Πυροβέτση σε εκπροσώπους του ΟΟΣΑ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του διεθνούς οργανισμού.
 
Δείτε εδώ το poster του σχολείου μας
 
 
 
 
 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr