Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
05.12.2014 Το νέο Tracy Hall
 

Το νέο Tracy Hall 

Το Tracy Hall, ένας από τους πιο βασικούς χώρους πολλαπλών χρήσεων του Κολλεγίου Ανατόλια, ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε συνολικά προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες του εκπαιδευτικού οργανισμού.

 Οι επεμβάσεις αφορούσαν στη δημιουργία ακουστικού κελύφους, την αναδιαμόρφωση της σκηνής για  τη βελτίωση της θέασης, τη βελτίωση του φωτισμού και των ηλεκτροακουστικών εγκαταστάσεων και τέλος την αισθητική αναβάθμιση της αίθουσας.

Η κεντρική ιδέα ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου που να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες του σχολείου, στις πολλαπλές λειτουργικές απαιτήσεις ενώ ταυτόχρονα  να έχει ένα σύγχρονο αισθητικά χαρακτήρα. Επιλέχθηκαν ομοιόχρωμες ουδέτερες επιφάνειες που δημιουργούν ένα ζεστό και αρμονικό κέλυφος ώστε η προσοχή του επισκέπτη να επικεντρώνεται στον χώρο της σκηνής. Η επιλογή του κίτρινου χρώματος για την οροφή και τις γραφιστικές επιφάνειες του πλευρικού τοίχου, αφενός παραπέμπει στο χρώμα του σήματος του Κολλεγίου Ανατόλια, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ευχάριστο και δυναμικό χαρακτήρα στον χώρο. 

Η ανακαίνιση του Tracy Hall υλοποιήθηκε χάρη σε δωρεές των υποστηρικτών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. 

 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr