Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
18.11.2014 Συμμετοχή του Κολλεγίου Ανατόλια στην Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος
 

Συμμετοχή του Κολλεγίου Ανατόλια στην Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος

Από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2014 πρόκειται να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η επετειακή 30ή Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, μία εκδήλωση που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 150 από την Ευρώπη στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες θα γνωριστούν, θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, θα εκφράσουν τις απόψεις τους και θα βιώσουν μια εμπειρία μη τυπικής μάθησης, με έμφαση στην ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη.

Στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης, διάρκειας 3 ημερών, οι μαθητές θα ασχοληθούν στις Επιτροπές τους με διαφορετικά θέματα ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Κάθε μαθητής θα δηλώσει την επιτροπή της επιλογής του κάνοντας προετοιμασία πάνω στο προεπιλεγμένο θέμα μέχρι την ημέρα της Συνδιάσκεψης. Η γλώσσα εργασίας της Συνδιάσκεψης είναι η αγγλική.

Την ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια αποτελούν φέτος οι μαθητές Ιφιγένεια Μουμτζή, Άλκηστη Κεσίδη, Κατερίνα Κυριακίδου και Μάρκος Μαρκάκης με αναπληρωματική τη μαθήτρια Σοφία Μητρούση. Τους μαθητές του Κολλεγίου προετοίμασε η καθηγήτρια Έφη Βαρακλιώτου, σύμβουλος του ομίλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr