Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
12.04.2017 Το «Earthly» του IB στις 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις της Ελλάδας
 

Το «Earthly» του IB στις 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις της Ελλάδας


Η εικονική επιχείρηση ΑnEco του ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια με το online παιχνίδι «Εarthly», που συνδυάζει την περιβαλλοντική συνείδηση, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη διασκέδαση, προκρίθηκε μεταξύ 82 Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα στην τελική 10άδα και θα συμμετάσχει στον Τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2016-17». Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Οι εκπρόσωποι της μαθητικής ομάδας του ΙΒ θα παρουσιάσουν τη λειτουργία της επιτυχημένης επιχείρησής τους και τη διαδικασία υλοποίησης της επιχειρηματικής τους ιδέας ενώπιον των μελών της κριτικής επιτροπής καθώς και μαθητών, εκπαιδευτικών και συμβούλων – εθελοντών. Επιπλέον θα κληθούν να εξηγήσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Η καλύτερη εικονική επιχείρηση θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό τελικό στις Βρυξέλλες μεταξύ 11-13 Ιουλίου.


Η ομάδα αποτελείται από τους μαθητές/μαθήτριες του ΙB2 Ειρήνη Σχοινά - Καραμπατζού (διευθύνων σύμβουλος), Δημήτρης Αλεξανδρίδης (υπεύθυνος τμήματος παραγωγής), Κωνσταντίνα Κατσιμένη (υπεύθυνη τμήματος μάρκετινγκ), Κυριάκος Αθανασίου & Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (υπεύθυνοι χρηματοοικονομικών). Από το ΙΒ1 συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Οικονόμου - Ιωάννης Μάστορας (τμήμα παραγωγής), Αλίκη Βαλιούλη - Σοφία Μαριάννε Μαργκαρέτε Γκρος - Αλεξάνδρα Μανοπούλου - Δανάη Παναγιωτίδου - Αμαλία Τζώτζα (τμήμα μάρκετινγκ), Στυλιανή Ζαχαρή - Δημήτρης Κιούρτης- Νικόλαος Νταλίπης - Γεώργιος Χριστόδουλος Ορφανίδης (τμήμα χρηματοοικονομικών).

 
 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr