Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
29.11.2016 Συγκέντρωση βιβλίων για τη «Μέλισσα» και τον «Φάρο του Κόσμου»
 

Συγκέντρωση βιβλίων για τη «Μέλισσα» και τον «Φάρο του Κόσμου»

Οι μαθητές του IB οι οποίοι συμμετέχουν στον όμιλο Social Welfare οργανώνουν στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια συγκέντρωση λογοτεχνικών και σχολικών βιβλίων για να τα προσφέρουν στο ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» και στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Ο Φάρος του Κόσμου».

Τα βιβλία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των βιβλιοθηκών που λειτουργούν σε αυτά τα ιδρύματα. Στην περίπτωση που προκύψει πλεόνασμα θα διατεθεί για τη δημιουργία ή την ενίσχυση άλλων αντίστοιχων υποδομών.   Τα βιβλία μπορεί να είναι και μεταχειρισμένα, αρκεί να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα συγκεντρωθούν σε ειδικούς κάδους που θα είναι τοποθετημένοι στους παρακάτω χώρους του Κολλεγίου Ανατόλια: Compton Hall (International Baccalaureate), Macedonia Hall (πλευρά Λυκείων), Ingle Hall (πλευρά Γυμνασίων).

Όσοι γονείς και μαθητές θέλουν να υποστηρίξουν τη δράση, μπορούν να προσφέρουν τα βιβλία από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου καθώς και την ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

 
 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr