Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
10.06.2016 Διακρίσεις στον εξωσχολικό αθλητισμό
 

Διακρίσεις στον εξωσχολικό αθλητισμό

Από την αρχή της νέας χρονιάς μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια,  κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στις εξωσχολικές αθλητικές τους δραστηριότητες, ως αποτέλεσμα της αγάπης τους για τον αθλητισμό και της αφοσίωσής τους στη διαρκή προσπάθεια για το καλύτερο.

Η μαθήτρια του Λυκείου Δήμητρα Τάτλη, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ ασχολείται έξι χρόνια με το άθλημα και έχει στο βιογραφικό της πολλές νίκες και διακρίσεις στην ποδηλασία βουνού και δρόμου.

Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Παίδων - Κορασίδων κέρδισε ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου του  Κολλεγίου Ανατόλια Αστέρης Μπάκας. Η διάκριση του νεαρού πρωταθλητή έγινε στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στα τέλη Μαρτίου.


Τη διακεκριμένη παρουσία τους συνεχίζουν στο άθλημα της κωπηλασίας δύο αδέρφια που φοιτούν στο Κολλέγιο Ανατόλια. Ο Τρύφωνας Δίτσιος, μαθητής της Α΄ Λυκείου και αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΝΟΘ) ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου αγωνιζόμενος στην οκτάκωπο στο πλαίσιο του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Εφήβων που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Αθήνα. Η μαθήτρια του Γυμνασίου και επίσης αθλήτρια του ΝΟΘ Αθηνά Ζαχαρούλα Δίτσιου κέρδισε την 1η θέση στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ στους Διασυλλογικούς Κωπηλατικούς Αγώνες Μαυροχωρίου που διεξήχθησαν στην Καστοριά. Στους ίδιους αγώνες ο Τρύφωνας Δίτσιος, αναδείχθηκε 2ος στο αγώνισμα του σκιφ.

Η μαθήτρια του Λυκείου Μαρία Γάτα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου τουφεκιού στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ.  Η μαθήτρια είναι αθλήτρια του Σκοπευτικού Συλλόγου Ωρίωνα Θεσσαλονίκης, έχει διακριθεί με την ομάδα της σε πανελλήνια πρωταθλήματα και έχει λάβει μέρος σε αγώνες επίλεκτων της εθνικής ομάδας σκοποβολής.

Στην ενόργανη γυμναστική, η μαθήτρια του Γυμνασίου Αλίκη Βαλιούλη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε σε αγώνες με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Γυναικών 2016. 

 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr