Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
02.02.2016 Παρουσίαση προγράμματος υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια στη Μυτιλήνη
 

Θεσσαλονίκη, 2 Φεβρουαρίου 2016


Παρουσίαση προγράμματος υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, 10:00, 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης

 

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια και τις εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα το Κολλέγιο Ανατόλια δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της νήσου Λέσβου να διεκδικήσουν μία από τις δύο (2) προσφερόμενες υποτροφίες  διδάκτρων και τροφείων – με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια. Οι υποτροφίες προσφέρονται από το κληροδότημα Δημοσθένη Ραπτέλλη. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε παιδιά που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2016- 2017 στην Α΄ τάξη Γυμνασίου, στην Α΄ τάξη του Λυκείου, και στη Β΄ τάξη του Λυκείου για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου/ IB Diploma Program  που οδηγεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα το οποίο διευρύνει συνεχώς αυξάνοντας κάθε χρόνια τον αριθμό τους και προσθέτοντας νέες κατηγορίες (μερικές, τιμητικές κλπ) που απευθύνονται σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ έως τις 11 π.μ. στο περιθώριο των εξετάσεων που διενεργεί στη Λέσβο το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια. Υπενθυμίζεται πως οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις ανάδειξης ταλέντου για τα προγράμματα του CTY Greece μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις  4 Φεβρουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενημερωτική συνάντηση: 2310 398 203

 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr