Τελευταία Νέα
Email this to a friend? Share this on Facebook Share this on Twitter
20.10.2015 Το Κολλέγιο Ανατόλια στον Διεθνή Νυχτερινό Ημι-Μαραθώνιο
 

Το Κολλέγιο Ανατόλια στον Διεθνή Νυχτερινό Ημι-Μαραθώνιο

 

Είκοσι χιλιάδες δρομείς από 53 χώρες είχαν μία  ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής, παραθαλάσσιας και υπό βροχήν διαδρομής στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που έγινε στις 10 Οκτωβρίου. Ανάμεσα τους έτρεξαν και 220 μαθητές, καθηγητές και μέλη του διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT. Επίσης συμμετείχαν και 34  φοιτητές  Αμερικανικών πανεπιστημίων που βρίσκονται στο ACT το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο μέσω του προγράμματος Study Abroad. Ο στόχος  του Μαραθωνίου ήταν η ενίσχυση 48 διαφορετικών  φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Με την οργανωμένη συμμετοχή του το Κολλέγιο Ανατόλια υποστήριξε τον  Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντιρίδα» σε μία διοργάνωση που συνδύασε τα οφέλη της άθλησης, της οργανωμένης δράσης υπέρ ενός σκοπού, τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου και των μνημείων της Θεσσαλονίκης. 

Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τελώντας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Association of International Marathons and Distance Races (AIMS). Ο μαθητής του σχολείου που σημείωσε την καλύτερη επίδοση ήταν ο Ευριπίδης Χατζηνικολάου, με συνολικό χρόνο 24:05.

 
 
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr