Τελευταία Νέα

5 λεπτά bullying…

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών για τον κοινωνικό  αποκλεισμό και τον σχολικό εκφοβισμό, το 1ο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Ανατόλια άνοιξε τις σχολικές του αίθουσες για να φιλοξενήσει ένα ενδιαφέρον θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα που παρουσίασε η ομάδα «Παπαλάνγκι».

Ανοιχτά τα εργαστήρια STEM και η Βιβλιοθήκη Bissell στα δημοτικά σχολεία

Περισσότεροι από 400 μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης έχουν επισκεφθεί το Κολλέγιο Ανατόλια και τη Βιβλιοθήκη Bissell για να παρακολουθήσουν προγράμματα STEM (Chemistry & Engineering) και εισαγωγικά μαθήματα Πληροφοριακής Παιδείας.

Προετοιμασία Χριστουγέννων με το IB

Οι μαθητές του ΙΒ συμμετείχαν στην προσπάθεια που κάνει το Κολλέγιο Ανατόλια για να ενισχύσει σωματεία και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, και παρουσίασαν δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα δικά τους μαθήματα.

Ολοκλήρωση του 6ου Μαθητικού Συνεδρίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια

Το Συνέδριο διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια στις εγκαταστάσεις του από τις 24 έως 26 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του ΑΠΘ, του CERN (European Organization for Nuclear Research), του EPS (European Physical Society) και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
Πιστοποιήσεις
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr