Τελευταία Νέα

Eνημέρωση για την επιβολή ΦΠΑ στα δίδακτρα

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της ενδεχόμενης επιβολής ΦΠΑ 23% στα δίδακτρα της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Mε τα ελληνικά χρώματα η Team Reset στον Διεθνή Διαγωνισμό «F1 in Schools»

Με μεγάλες αξιώσεις και ακμαίο ηθικό η TEAM RESET, ομάδα της “F 1 in Schools” του Κολλεγίου Ανατόλια, αναχωρεί για τους παγκόσμιους τελικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στη Σιγκαπούρη. 

Εξαιρετικά αποτελέσματα και θέσεις σε σχολές υψηλής ζήτησης στα ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια

Οι υψηλές βαθμολογίες, το ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%, η εισαγωγή σε Σχολές υψηλής ζήτησης και οι πρωτιές των μαθητών του Κολλεγίου Ανατόλια στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνουν τη μακρόχρονη παράδοση αριστείας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας του ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια

Εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες συγκέντρωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου/ International Baccalaureate Diploma Program του Κολλεγίου Ανατόλια. 

© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr