Από το αεροδρόμιο Μακεδονία
Από το κέντρο Θεσσαλονίκης
Από Καβάλα
Από Κατερίνη
Από Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
Από Πολύγυρο Χαλκιδικής

Aπό το αεροδρόμιο Μακεδονία
  1. Ο πιο απλός τρόπος είναι να πάρετε ταξί.

  2. Εάν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο στρίβετε αριστερά στη διασταύρωση προς Θεσσαλονίκη (ταμπέλα). Στην επόμενη διασταύρωση στρίβετε δεξιά προς Θέρμη (ταμπέλα). Στην αερογέφυρα προς Θέρμη-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική ακολουθείτε το δρόμο προς Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη θα στρίψετε για την Περιφερειακή Οδό. Ακολουθώντας την Περιφερειακή Οδό στρίβετε δεξιά προς Πανόραμα. Μόλις φτάσετε στο φανάρι, βρίσκεστε μπροστά στο Κολλέγιο. Για να πάτε στο ACT, θα στρίψετε αριστερά στο φανάρι και στα επόμενα φανάρια δεξιά και πάλι δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.
Αρχή


Από το κέντρο Θεσσαλονίκης
  1. Με το λεωφορείο πηγαίνετε με το 57 ή το 58 προς Πανόραμα.

  2. Με αυτοκίνητο από το κέντρο, για παράδειγμα από τον Λευκό Πύργο, ακολουθείτε τον δρόμο προς τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνεχίζετε ευθεία στη Λεωφόρου Στρατού, στη συνέχεια ακολουθείτε την οδό Παπαναστασίου και στο ύψος του γηπέδου του 'Αρη στρίβετε αριστερά προς Πανόραμα. Περνάτε την Πυλαία και συνεχίζετε προς Πανόραμα. Το Κολλέγιο βρίσκεται στα αριστερά, στο δεύτερο φανάρι μετά την αερογέφυρα που περνάει πάνω από την Περιφερειακή Οδό. Για το ACT στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι μετά τη γέφυρα πάνω από την Περιφεριακή Οδό και αμέσως στρίβετε δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.
Αρχή


Από Καβάλα

Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης και στο ύψος του χωριού Άγιος Βασίλειος στρίβετε αριστερά προς Χορτιάτη. Ακολουθείτε τον δρόμο προς Χορτιάτη και, όταν φτάσετε στη διασταύρωση Χορτιάτη- Εξοχής, στρίβετε δεξιά προς Εξοχή. Στη διασταύρωση Εξοχής-Πανοράματος στρίβετε αριστερά προς Πανόραμα. Ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο του Πανοράματος προς Πυλαία και, πριν φτάσετε στην Πυλαία, συναντάτε το Κολλέγιο Ανατόλια στα δεξιά. Αν κάνει κακό καιρό το χειμώνα, καλύτερα να μη πάρετε το δρόμο από τον 'Αγιο Βασίλειο, αλλά την Περιφερειακή Οδό. Μόλις φτάσετε στην έξοδο για Πανόραμα, στρίβετε αριστερά στο φανάρι. Το Κολλέγιο βρίσκεται στα αριστερά, στο δεύτερο φανάρι μετά την αερογέφυρα που περνάει πάνω από την Περιφερειακή Οδό. Για να πάτε στο ACT, στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι μετά τη γέφυρα πάνω από την Περιφερειακή Οδό και αμέσως στρίβετε δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.

Αρχή


Από Κατερίνη

Από Κατερίνη ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο φανάρι έξω από τη Θεσσαλονίκη στρίβετε αριστερά προς Περιφερειακή Οδό. Στην Περιφερειακή Οδό περνάτε αρκετές διασταυρώσεις, ώσπου να φτάσετε στη διασταύρωση προς Πανόραμα. Στρίβετε δεξιά προς Πανόραμα-Πυλαία. Στα φανάρια στρίβετε αριστερά προς Πανόραμα. Το Κολλέγιο βρίσκεται στα αριστερά, στο δεύτερο φανάρι μετά την αερογέφυρα που περνάει πάνω από την Περιφερειακή Οδό. Για να πάτε στο ACT, στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι μετά τη γέφυρα πάνω από την Περιφερειακή Οδό και αμέσως στρίβετε δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.

Αρχή


Από Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Ακολουθείτε το δρόμο Μουδανιών-Θεσσαλονίκης. Στο ύψος του Φοίνικα παίρνετε την Περιφερειακή Οδό. Στην πρώτη διασταύρωση που συναντάτε στρίβετε δεξιά προς Πανόραμα. Μόλις φτάσετε στο φανάρι βρίσκεστε μπροστά στο Κολλέγιο. Για να πάτε στο ACT, θα στρίψετε αριστερά στο φανάρι και στα επόμενα φανάρια δεξιά και πάλι δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.

Αρχή


Από Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ακολουθείτε το δρόμο Πολυγύρου-Θεσσαλονίκης. Περνάτε τα χωριά Άγιος Πρόδρομος, Βάβδος, Γαλάτιστα, Νέα Ραιδεστός και τη διασταύρωση προς Τριάδι. Όταν φτάσετε στη διασταύρωση προς Θέρμη, στην αερογέφυρα, στρίβετε δεξιά προς Θεσσαλονίκη. Μπαίνετε στο δρόμο Μουδανιών- Θεσσαλονίκης και στο ύψος του Φοίνικα στρίβετε δεξιά προς Περιφερειακή Οδό. Στην πρώτη διασταύρωση που συναντάτε στρίβετε δεξιά προς Πανόραμα. Μόλις φτάσετε στο φανάρι, βρίσκεστε μπροστά στο Κολλέγιο. Για να πάτε στο ACT, θα στρίψετε αριστερά στο φανάρι και στα επόμενα φανάρια δεξιά και πάλι δεξιά. Η κύρια είσοδος του ACT βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 200 μέτρα.

Αρχή

Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr