Το πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Ανατόλια δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ασχοληθούν με μια μεγάλη γκάμα αθλητικών, καλλιτεχνικών και επιστημονικών και άλλων δραστηριοτήτων.

Οι μαθητές της Α’ γυμνασίου καλούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να πάρουν μέρος σε τουλάχιστον δέκα συναντήσεις από τις τρεις κατηγορίες των ομίλων: ESCAPE, Performing και Αθλητικά. Μέσω της συμμετοχής τους, οι μαθητές μας διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ανακαλύπτουν ταλέντα που δεν ήξεραν ότι είχαν, ενώ, ταυτόχρονα εξασκούν την αγγλική γλώσσα αφού πολλοί από τους ομίλους γίνονται στα αγγλικά.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές του Ανατόλια συμμετέχουν σε ταξίδια για να εκπροσωπήσουν το Ανατόλια σε Προσομοιώσεις Συνελεύσεων των Ηνωμένων Εθνών (MUN), στο Harvard Model Congress, σε συνέδρια debate, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ όπου έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ξεχωριστούς μαθητές γυμνασίων-λυκείων από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων.

 

 

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό Club Booklet για το 2017-18 κάντε κλικ εδώ.

Εδώ θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των εξωσχολικών δραστηριοτήτων. 

 
Εδώ θα βρείτε υλικό από διάφορες εργασίες και δραστηριότητες των μαθητών του Ανατόλια στα Club.

Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2015 Anatolia High School, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398200
Find us on: Facebook YouTube Twitter Flickr